Bekijk mijn
Projecten

Previous slide
Next slide

Keukens, badkamers, toiletten

Het renoveren van een toilet, keuken of badkamer is niet niets. Er komt heel wat bij kijken, van slopen, waterleidingen, elektra, stucadoren tot tegelen, en de bijbehorende kosten. Begrijpelijk dat daartegenaan gehikt wordt. Ik doe alles zelf, wat zorgt voor een korte duur van de werkzaamheden en korte lijnen.

Interesse in een nieuwe keuken, badkamer of toilet?

Complete verbouwingen

Ook voor het meedenken en uitvoeren van een complete verbouwing kan ik van dienst zijn. Denk hierbij aan het uitbouwen van de woning zoals een dakkapel, opbouw of uitbouw. Maar ook voor het realiseren van een extra kamer, een andere indeling, of het “eigen” maken van het door uw aangekochte vastgoed, bent u bij mij aan het goede adres.

Previous slide
Next slide

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor uw totale verbouwing?

Previous slide
Next slide

Oud Hollandse haringkarren

Mijn loopbaan in de boeiende technische sector ving aan bij een kleinschalig timmer- en staalbedrijf in Scheveningen. Naast mijn betrokkenheid bij projecten op het gebied van vissersschepen, renovaties en timmerwerk, produceerde dit bedrijf tevens authentieke Nederlandse haringkarren en bakkerswagens. Hoewel dit bedrijf inmiddels niet meer actief is, is mijn passie voor het construeren van deze wagens nooit gedoofd.

Vandaag de dag maakt dit ambachtelijke vakmanschap ook integraal deel uit van de diensten die ik aanbied.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Timmerwerk

Timmerwerk vind ik fantastisch. Of het nu gaat om het creëren van kozijnen, ramen, meubelstukken of houtrot-reparaties, ik ben u graag tot dienst.

Ik heb een grote werkplaats met tal van houtbewerkingsmachines, waar ik mijn passie voor houtbewerking volledig kan benutten.

Previous slide
Next slide

Een betrouwbare timmerman nodig?

Previous slide
Next slide

Energie
besparende maatregelen

De vraag naar energiebesparende maatregelen groeit rap. Gedreven door de hoge gas- en energieprijzen, persoonlijke overwegingen of vanwege de klimaatverandering. Ikzelf heb tal van maatregelen in mijn eigen huis toegepast en ben sinds twee jaar ‘van het gas af’. Ik vind het een uitdaging om ook met u mee te denken over energiebesparende maatregelen.

Benieuwd hoe u energie kan besparen?