Bekijk onze
Projecten

Previous slide
Next slide

Keukens, badkamers, toiletten

Het is begrijpelijk dat de gedachte aan het renoveren van een toilet, keuken of badkamer enige zorgen met zich mee kan brengen. Wie neemt welke taak op zich? Waar vind ik de beste plek om sanitair aan te schaffen? Wat zijn de te verwachten kosten? Naast het vernieuwen van badkamers, keukens en toiletten kan ik ook waardevol advies verstrekken over prijsinschattingen, materiaalkeuze, ruimtelijke indeling en uitvoeringsmogelijkheden.

Interesse in een nieuwe keuken, badkamer of toilet?

Complete verbouwingen

Ook voor het meedenken en uitvoeren van een complete verbouwing kan ik van dienst zijn. Denk hierbij aan het uitbouwen van de woning zoals een dakkapel opbouw of uitbouw. Of iets eenvoudiger bijvoorbeeld het realiseren van een extra kamer of het “eigen” maken van het door jouw aangekochte vastgoed.

Previous slide
Next slide

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor uw totale verbouwing?

Previous slide
Next slide

Oud Hollandse haringkarren

Mijn loopbaan in de boeiende technische sector ving aan bij een kleinschalig timmer- en staalbedrijf in Scheveningen. Naast mijn betrokkenheid bij projecten op het gebied van vissersschepen, renovaties en timmerwerk, produceerde dit bedrijf tevens authentieke Nederlandse haringkarren en bakkerswagens. Hoewel dit bedrijf inmiddels niet meer actief is, is mijn passie voor het construeren van deze wagens nooit gedoofd.

Vandaag de dag maakt dit ambachtelijke vakmanschap ook integraal deel uit van de diensten die ik aanbied.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Timmerwerk

Op dit moment bevindt mijn gerealiseerde werkplaats me in de ideale omgeving om mijn passie voor houtbewerking volledig te benutten. Binnen deze setting bied ik een breed scala aan diensten aan, waarbij timmerwerk een substantieel onderdeel vormt. Of het nu gaat om het creëren van kozijnen, ramen, meubelstukken of op maat gemaakt hardhout voor houtrotreparaties, mijn expertise in timmerwerk staat centraal in mijn aanbod.

Previous slide
Next slide

Een betrouwbare timmerman nodig?

Previous slide
Next slide

Energie
besparende maatregelen

In de recente jaren is de vraag naar energiebesparende oplossingen aanzienlijk toegenomen. Of het nu komt door stijgende gas- en energieprijzen, grotere milieubewustheid of persoonlijke overwegingen, steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om kosten te besparen. Het is voor mij een boeiende uitdaging om samen na te denken over diverse mogelijkheden om financiële voordelen te behalen.

Benieuwd naar hoe ook jij kunt besparen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Benieuwd hoe jij energie kan besparen?