Lees over
onderhoudsbedrijf Van Breugel

ad van breugel

Eigenaar

Hoe ik ooit ben begonnen...

De liefde voor het vak ontstond toen ik als jonge knul met mijn vader mee mocht. Hij werkte bij de technische dienst van Buitenlandse Zaken en had een groot netwerk van mensen voor wie hij wel eens klussen deed. Mijn eerst klusje was het opknappen van een houten tuinbank voor een mevrouw.

Na mijn schooltijd en nadat ik werkervaring had opgedaan, vond ik de tijd rijp om als zelfstandige verder te gaan. Op 1 mei 2004 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn eerste klanten kwamen voornamelijk uit mijn directe kring, zoals oud-collega’s, vrienden en familie. Deze kring breidde al snel uit naar een breder netwerk.

Mijn werkgebied werd divers, zo ook mijn klanten. Variërend van particuliere opdrachten tot indrukwekkende projecten voor de Volvo Ocean Race en het Leger des Heils. Al snel groeide ik uit mijn kleine garage, waar ik mijn werkruimte had. Ik verhuisde naar een ruimer onderkomen in Wateringen en later naar een bedrijfspand in Medemblik, waar ik na de geboorte van mijn zoontje naartoe verhuisde.

Twee decennia later kan ik met trots zeggen dat ik elk facet van mijn vak beheers:

  • houtbewerking
  • loodgieterij
  • elektra
  • stucadoorswerkzaamheden
  • ruwbouw en afbouw.

Dit vertaalt zich naar vlotte projecten zonder afhankelijkheid van externe partijen. Mocht er behoefte zijn aan specifieke expertise, heb ik een goed netwerk.

Terwijl ik terugkijk op mijn loopbaan, kijk ik vol verwachting uit naar de toekomst, waarin ik hoop nog veel inspirerende projecten op te mogen pakken.

01

Eerste contact

De eerste kennismaking is (het liefst) op locatie waar ik samen met u de werkzaamheden bespreek en opneem.

02

Afspraak op locatie

Na het berekenen en eventueel bijspijkeren van jouw wensen ontvangt u een uitgebreide werkomschrijving waarin ik mijn werkwijze en de kostprijs overleg. Uiteraard is deze voor of tijdens de opdracht ook nog aan te passen.

03

Vrijblijvende offerte

Na een eventueel akkoord plan ik de werkzaamheden in overleg in en zal ik mijn uiterste best doen om ook u tot 1 van mijn tevreden klanten te maken.

Persoonlijk

Bij Breugel Onderhoud staat alles in het teken van een persoonlijke aanpak.

Vertrouwen

Vertrouwen vormt de kern van elke interactie met Breugel Onderhoud.

Alles in 1

Bij mijn Alles in 1 aanpak is volledigheid altijd gegarandeerd.

20 jaar ervaring

Bij van Breugel kun je al bijna 20 jaar terecht voor een eerlijk advies, allround vakmanschap.

Lees wat onze klanten van ons vinden...

Klantervaringen

Jeanine Snik
Jeanine Snik
2023-08-22
Ad heeft in ons praktijkpand diverse onderhoudswerkzaamheden verricht waaronder het plaatsen van een keukenblok en poort. Hij werkt nauwkeurig, denkt mee en laat alles weer brandschoon achter.
Karin Ottens
Karin Ottens
2023-08-22
Douche renovatie. Onze douche is helemaal opnieuw gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dit gedaan is . Het ziet er nu super uit . Een goede opgeruimde en vrolijke manier van werken en alles duidelijk besproken. Als we weer iets gaan doen mag hij zeker weer bij ons aan het werk .
Edwin Volten
Edwin Volten
2020-12-22
Goede service en prachtige afwerking en een echte aanrader voor uw klus.
Hier kunt u uw gegevens invullen zodat ik uw vraag en/of opmerking kan behandelen