Lees over
onderhoudsbedrijf Van Breugel

ad van breugel

Eigenaar

Hoe ik ooit ben begonnen...

 Op 1 mei 2004 kreeg ik eindelijk mijn  kamer van koophandel nummer en kon ik mijn eigen bedrijf starten. Een  stap waar ik lang over had nagedacht. Mijn eerste klanten bestonden voornamelijk uit mensen uit mijn directe kring, zoals oud-collega’s, vrienden en familie. Deze kring breidde al snel uit naar een breder netwerk van kennissen, familieleden en vrienden van mijn initiële klanten.

Mijn werkgebied was divers, variërend van particuliere opdrachten tot indrukwekkende namen als de Volvo Ocean Race en het Leger des Heils. Gedurende de jaren groeiden mijn voorraad en werkruimte gestaag. Wat begon als een kleine garage aan huis, transformeerde in een ruimer onderkomen in Wateringen en later in Medemblik, waar ik na gezinsuitbreiding naartoe verhuisde.

Bijna twee decennia later kan ik met trots zeggen dat ik elk facet van mijn vak persoonlijk beheers. Dit vertaalt zich naar vlotte projecten zonder afhankelijkheid van externe partijen. Alles is gecentraliseerd onder één dak, maar als er behoefte is aan specifieke expertise, is deze in de nabijheid beschikbaar. Terwijl ik terugkijk op mijn reis, kijk ik vol verwachting uit naar de toekomst, waarin ik hoop nog meer inspirerende projecten en avonturen tegemoet te gaan.

01

Eerste contact

De eerste kennismaking is (het liefst) op locatie waar ik samen met jou de werkzaamheden bespreek en opneem.

02

Afspraak op locatie

Na het berekenen en eventueel bijspijkeren van jouw wensen ontvang je een uitgebreide werkomschrijving waarin ik mijn werkwijze en de kostprijs overleg. Uiteraard is deze voor of tijdens de opdracht ook nog aan te passen.

03

Vrijblijvende offerte

Na een eventueel akkoord plan ik de werkzaamheden in overleg in en zal ik mijn uiterste best doen om ook u tot 1 van mijn tevreden klanten te maken.

Persoonlijk

Bij Breugel Onderhoud staat alles in het teken van een persoonlijke aanpak.

Vertrouwen

Vertrouwen vormt de kern van elke interactie met Breugel Onderhoud.

Alles in 1

Bij mijn Alles in 1 aanpak is volledigheid altijd gegarandeerd.

20 jaar ervaring

Bij van Breugel kun je al bijna 20 jaar terecht voor een eerlijk advies, allround vakmanschap.

Lees wat onze klanten van ons vinden...

Klantervaringen

Jeanine Snik
Jeanine Snik
2023-08-22
Ad heeft in ons praktijkpand diverse onderhoudswerkzaamheden verricht waaronder het plaatsen van een keukenblok en poort. Hij werkt nauwkeurig, denkt mee en laat alles weer brandschoon achter.
Karin Ottens
Karin Ottens
2023-08-22
Douche renovatie. Onze douche is helemaal opnieuw gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dit gedaan is . Het ziet er nu super uit . Een goede opgeruimde en vrolijke manier van werken en alles duidelijk besproken. Als we weer iets gaan doen mag hij zeker weer bij ons aan het werk .
Edwin Volten
Edwin Volten
2020-12-22
Goede service en prachtige afwerking en een echte aanrader voor uw klus.
Hier kunt u uw gegevens invullen zodat ik uw vraag en/of opmerking kan behandelen