Bekijk hier alle
Diensten

Ontdek hier wat ik voor je kan betekenen

About Us

Keukens, badkamers en toiletten

In 1 keer een volledig nieuwe Badkamer, Keuken of Toilet

Door mijn jarenlange ervaring op het verbouwen van badkamers, keukens en toiletten heb ik de meest voorkomende uitdagingen al gezien. Ik adviseer heel graag bij het eerste gesprek waar je het beste de benodigde materialen kunt aanschaffen tegen een betaalbare prijs. Soms is een dure wastafel onnodig en volstaat een ikea meubel prima….(heb ik thuis ook).

Doordat ik alle benodigde diensten uitstekend beheers is er maar een enkel partij nodig. Dit resulteert in een supersnelle doorstroming van de werkzaamheden. Om een voorbeeld te noemen plaats ik  bij het vernieuwen van een badkamer het inbouw reservoir, de betimmering hiervan, het plaatsen van de bedrading en het stukadoren van de grote gaten in een enkele dag. Dat zijn al vier diensten…..zie die maar eens op 1 dag bij elkaar te krijgen.

Bij het vernieuwen van de keuken bijvoorbeeld dient er heel vaak een uitbreiding in de groepenkast te worden gedaan. Extra apparaten, elektrisch koken. Ik verzorg het graag.

1 aanspreekpunt die de klus uitvoert en alle benodigde diensten beheerst? Neem gerust contact met mij op.

About Us

Complete verbouwingen

Alles in 1 pakket voor complete verbouwingen

Voor het uitvoeren van grote verbouwingen heb ik inmiddels een mooi team om me heen verzameld van architecten, stukadoors, staalbedrijven, constructie berekenaars, dakdekkers en heiers. Al deze extra diensten zijn bijvoorbeeld nodig voor het realiseren een uitbouw aan de woning. Ik kan de verschillende partijen goed aansturen en hun werkzaamheden in volgorde zetten. Bijkomende werkzaamheden in grotere verbouwingen zijn onder andere ook het nagaan van de elektrische installatie. Is deze nog wel volgens de nieuwe normen? Is een uitbreiding nodig? Ik kan een nieuwe installatie aanleggen rekening houdende met jullie wensen. Daarnaast hou ik graag rekening met energiebesparende aanpassingen zoals isolatie, elektrisch koken, zonnepanelen, beglazing, warmte terugwin pijpen en infraroodverwarmingen.

About Us

Haringkarren

Een passie uit mijn Jeugd

Het vak heb ik geleerd van mijn eerste leermeesters Ton en Cees. Vakmensen met passie voor het vak timmeren, staalwerk en onderhoud. Wat begon als stageplaats eindigde in een vast contract en ik als jonge vakman nam alles op als een spons. Uiteindelijk eindigde onze wegen door de kans om te werken in het buitenland. Wie zou dat niet willen? Ik keek altijd nog terug naar die tijd…het ontspannen onderdelen maken van de karren die dan werden gespoten waarna het hout samen met het hout werd samengevoegd tot een prachtige oud Hollandse haringkar en/of bakkerswagen. Er waren zelfs twee maten. Het bedrijf in Scheveningen bestaat inmiddels niet meer door een niet goed gecoördineerde overname. Gemiddeld 50 wagens per jaar gingen er naar viszaken en beurzen. In Nederland en ver daar buiten. Ik zag er zelfs 1 in Curaçao. Vorig jaar heb ik besloten om weer tien van deze karren in productie te nemen om te zien of de vraag ernaar nog steeds zo hoog is als toen. Het maken ervan is in ieder geval een feestje op zich.

Wil je meer weten over de karren, mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met mij op.

About Us

Timmerwerk

Al het benodige Timmerwerk

Voor nieuwe hardhouten kozijnen op maat kun je bij mij terecht. Wanneer het kozijn opgebouwd kan worden uit standaard A,B,C,D profielen met dubbel glas bouw ik de kozijnen zelf. Gelukkig heeft de ontwikkeling wat glas betreft ook niet stil gestaan en is er steeds dikker glas mogelijk voor een nog betere isolatiewaarde. Voor tripple glas of dikker laat ik de kozijnen maken door een fabriek in Friesland welke ze strak gespoten aflevert om door mij te laten plaatsen. Ook kan ik meubels op maat realiseren. U komt met een idee, we werken het uit in schets en we kunnen van start. Je kunt me verder ook inschakelen voor het plaatsen of vervangen van uw gevelbekleding. Er zijn vele soorten in kunststof of hout. Ik week heel graag met Keralit. Wanneer de kozijnen door het achterblijven van het noodzakelijke onderhoud rotting vertoont kan ik dit oplossen door de rotte delen te verwijderen. Ik behandel dan de ondergrond en plaats nieuwe hardhouten delen terug zodat het kozijn er, na het schilderen, weer jaren tegenaan kan.

Neem contact op voor verdere vragen.

About Us

Energiebesparende maatregelen

Maak uw huis Duurzaam

Het speelt enorm in de maatschappij en aan de keukentafel. Hoe kunnen we geld besparen of een steentje bijdragen aan een beter milieu? Inmiddels heb ik al een aantal WTW pijpen geplaatst welke het koude douchewater voorverwarmen met afvoerwater. Ook bouw ik graag de kookplaten om van Gas naar elektra waarmee er dus elektrisch gekookt kan worden. Isoleren van kruipruimtes, wanden of plafonds is ook een hele goede optie vooral in combinatie met infraroodverwarming welke ik ook kan plaatsen. Energiebesparende voorzieningen als zonnepanelen, elektrische ketels of waterpompen kan ik op aanvraag verzorgen door het inschakelen van externe partijen.

Ik bespaar graag zelf en help graag besparen.

"Voor echt Breugeliaans Vakmanschap"