Bekijk hier alle
Diensten

Ontdek hier wat ik voor u kan betekenen

About Us

Keukens, badkamers en toiletten

In 1 keer een volledig nieuwe Badkamer, Keuken of Toilet

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van verbouwen van badkamers, keukens en toiletten, heb ik de meest voorkomende uitdagingen al gezien. Van slopen, elektra, waterleidingen, verwarming, plaatsen van meubels, stucadoren en tegelen, ik voer alles zelf uit.

Daardoor heeft u maar één enkele partij nodig. Dit resulteert in een supersnelle doorstroming van de werkzaamheden. Om een voorbeeld te noemen, bij de plaatsing van een toilet zijn vaak vijf partijen nodig: een electricien voor de verlichting, een tegelzetter voor de tegels, een timmerman voor het houtwerk, de loodgieter voor leidingen en een stucadoor voor de wanden en plafonds. Ik voer dat zelf uit, doorgaans in één dag..

Hetzelfde geldt voor het vernieuwen van de keuken. Ik kan dit van begin tot eind zelf uitvoeren, waaronder ook elektrawerk. Er dient bijvoorbeeld  vaak een uitbreiding in de groepenkast te worden gedaan, vanwege extra apparaten of plaatsen van een inductiekookplaat. Ik verzorg het graag.

Één aanspreekpunt die de klus uitvoert en alle benodigde diensten beheerst? Neem gerust contact met mij op.

About Us

Complete verbouwingen

Alles in 1 pakket voor complete verbouwingen

Het timmervak heb ik geleerd van mijn eerste leermeesters Ton en Cees, in Scheveningen. Vakmensen met passie voor timmeren, staalwerk en onderhoud. Wat begon als stageplaats, eindigde in een vast contract, waarbij ik als jonge vakman als een spons opnam. Uiteindelijk scheidden onze wegen toen ik de kans kreeg om te werken in het buitenland.

Nog altijd kijk ik met plezier terug op die tijd: Het ontspannen onderdelen maken van de karren, die dan werden gespoten, gemiddeld 50 wagens per jaar gingen er naar viszaken en beurzen. In Nederland en ver daar buiten. Ik zag er zelfs 1 in Curaçao. Het bedrijf in Scheveningen bestaat helaas niet meer. Omdat het maken van een haringkar een feestje op zich, ben ik weer begonnen ze te bouwen.

Wil je meer weten over de karren, mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met mij op.

About Us

Haringkarren

Een passie uit mijn Jeugd

Het vak heb ik geleerd van mijn eerste leermeesters Ton en Cees. Vakmensen met passie voor het vak timmeren, staalwerk en onderhoud. Wat begon als stageplaats eindigde in een vast contract en ik als jonge vakman nam alles op als een spons. Uiteindelijk eindigde onze wegen door de kans om te werken in het buitenland. Wie zou dat niet willen? Ik keek altijd nog terug naar die tijd…het ontspannen onderdelen maken van de karren die dan werden gespoten waarna het hout samen met het hout werd samengevoegd tot een prachtige oud Hollandse haringkar en/of bakkerswagen. Er waren zelfs twee maten. Het bedrijf in Scheveningen bestaat inmiddels niet meer door een niet goed gecoördineerde overname. Gemiddeld 50 wagens per jaar gingen er naar viszaken en beurzen. In Nederland en ver daar buiten. Ik zag er zelfs 1 in Curaçao. Vorig jaar heb ik besloten om weer tien van deze karren in productie te nemen om te zien of de vraag ernaar nog steeds zo hoog is als toen. Het maken ervan is in ieder geval een feestje op zich.

Wil je meer weten over de karren, mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met mij op.

About Us

Timmerwerk

Al het benodige Timmerwerk

Ik vind werken met hout geweldig, voor uiteenlopende vragen kunt u bij mij terecht. Bijvoorbeeld voor nieuwe hardhouten kozijnen.. Gelukkigheeft de ontwikkeling wat glas betreft ook niet stil gestaan en is er steeds dikker glas mogelijk voor een nog betere isolatiewaarde. Voor triple glas of dikker laat ik de kozijnen maken door een fabriek in Friesland, welke ze strak gespoten aflevert om door mij te laten plaatsen. U kunt mij ook vragen voor timmerwerk als meubels op maat, veranda's, steigers en ombouwen voor bijvoorbeeld radiatoren. U komt met een idee, we werken het uit in schets en we kunnen van start. Je kunt me verder ook inschakelen voor het plaatsen of vervangen van uw gevelbekleding. Er zijn vele soorten in kunststof of hout. Ik week heel graag met Keralit, een kunststofgevelbekleding wat gebruikt kan worden in plaats van hout. Het is erg duurzaam en amper van echt hout te onderscheiden.

Ik doe ook houtrotreparaties. Ik kan dit oplossen door de rotte delen te verwijderen. Ik behandel dan de ondergrond en plaats nieuwe hardhouten delen terug zodat de bewerkte delen, na het schilderen, er weer jaren tegenaan kan.

Neem contact op voor verdere vragen.

About Us

Energiebesparende maatregelen

Maak uw huis Duurzaam

Gezien de hoge gasprijzen en de klimaatverandering, is de groei van energiebesparende maatregelen rap toegenomen. Mijn eigen huis is recent van het gas af, en na allerlei maatregelen is mijn huis van energielabel F naar energielabel A gegaan.

Hoe kunnen we geld besparen of een steentje bijdragen aan een beter milieu? Inmiddels heb ik al een aantal WTW pijpen geplaatst welke het koude douchewater voorverwarmen met afvoerwater. Ook bouw ik graag de kookplaten om van Gas naar elektra waarmee er dus elektrisch gekookt kan worden. Isoleren van kruipruimtes, wanden of plafonds is ook een hele goede optie vooral in combinatie met infraroodverwarming welke ik ook kan plaatsen. Energiebesparende voorzieningen als zonnepanelen, elektrische ketels of waterpompen kan ik op aanvraag verzorgen door het inschakelen van externe partijen.

Ik bespaar graag zelf en help graag besparen.

"Voor echt Breugeliaans Vakmanschap"