Bekijk onze
haringkarren

"Voor echt breugeliaans vakmanschap”

ontstaan van de passie

Geïnspireerd door mijn eerste leermeesters, Ton en Cees, vakkundige ambachtslieden met passie voor timmerwerk, staalwerk en onderhoud, heb ik mijn vakmanschap ontwikkeld. Vanaf mijn initiële stageperiode groeide ik uit tot een jonge vakman, die elke ervaring als een spons opzoog. Uiteindelijk leidden nieuwe kansen in het buitenland tot het scheiden van onze wegen.

Ik koester nog altijd de herinnering aan die tijd: het ontspannen creëren van onderdelen voor oud-Hollandse haringkarren en bakkerswagens. Het bedrijf in Scheveningen, waar dit ambacht tot leven kwam, bestaat helaas niet meer door een niet-ideale overname. In de hoogtijdagen rolden gemiddeld 50 van deze karren per jaar van de productielijn, naar viszaken en beurzen, zowel nationaal als internationaal.

Ontdek de authentieke sfeer

Oud Hollandse Haringkarren

 

Stap binnen in de tijdloze charme van onze oud-Hollandse haringkarren, waar ambacht en traditie samenkomen. Deze iconische karren roepen de rijke geschiedenis van Nederland op en ademen een unieke sfeer uit die de nostalgie van vervlogen tijden omarmt. 

De mogelijkheden zijn divers en verrassend. Van bakkerswagens tot maatwerk creaties, deze karren kunnen dienen als prachtige blikvangers voor evenementen, winkelpresentaties, en meer. Ontdek hoe deze ambachtelijke meesterwerken een vleugje geschiedenis kunnen toevoegen aan hedendaagse settingen.

Previous slide
Next slide